Социална отговорност

В Линеа Трейдинг ЕООД вярваме, че не природата има нужда от нас, а ние имаме нужда от нея. Всички наши практики и ежедневни операции са водени от желанието ни да опазим заобикалящата ни среда. Оптимизацията на доставки и маршрути, многократната употреба на опаковки и транспортни боксове, рециклираната хартия и разделното събиране на отпадъци са част от нашия принос за намаляване на вредните емисии и опазването на околната среда.

Освен опазването на природата, за нас е изключително важно и опазването на човешкото здраве. Всички продукти, които предлагаме, са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество. Преди пускането на всеки продукт на пазара, ние сме проверили и сме се убедили в качеството му, както и в добрата производствена практика на нашите доставчици и партньори. Ние Ви гарантираме, че, при спазване на предписанията за употреба, продуктите, които Ви предоставяме, са абсолютно безвредни за Вас. Смело заставаме зад всяко обещание, което даваме за нашите продукти, а резултатът е хилядите доволни клиенти, които продължават да ни се доверяват всеки ден.

В нашата компания хуманното отношение към човека и моралната ни отговорност, като част от общото здравеопазване, са по-важни от бизнес резултатите. Ние гарантираме на нашите клиенти, че по никакъв начин не стимулираме препоръчването и предписването на нашите продукти от страна на специалистите с цел печалба, за сметка на тяхното здраве.

Ние Ви даваме думата си, че всяка препоръка към Вас е резултат на истинско убеждение в качествата на продуктите и потвърдените резултати. Обещаваме, че Вашето здраве винаги ще бъде първи приоритет за нас и ние никога няма да го пренебрегнем за сметка на печалбата си.

Ние вярваме, че ключът към дългосрочното здраве е осведомеността на всеки, за това как трябва да се грижи за себе си. Много от здравословните проблеми, които имаме в днешни дни, могат да бъдат напълно предотвратени. Живеем във време на тотален информационен хаос и въпреки достъпността на информацията, тя често остава неусвоена. Водени от идеята, че здравият човек е образования човек, имаме удоволствието да Ви споделим, че Линеа Трейдинг ЕООД стартира нова социална инициатива – „Училище за пациенти“.

„Училище за пациенти“ е нашият най-нов проект, с идеалната цел да запазим здравето на най-много хора, чрез образованието им относно как сами да се грижат за него.

Очаквайте скоро подробности.