Кариери

Дори и в момента да нямаме свободни позиции, ние в Линеа Трейдинг ЕООД вярваме, че човешкият ресурс е от съществено значение за всеки бизнес, и затова сме винаги отворени към уверените, образовани, отговорните и съвестни хора, които търсят реализация за себе си.

Ако имате желание да станете част от нашия екип, изпратете своята автобиография и мотивационно писмо на емайл адрес  careers@linea.bg.

Дори и да не можем да Ви предложим позиция в конкретния момент, ние ще запазим Вашите данни и ще Ви потърсим при появата на подходящо за Вас място в нашия екип.

Линеа Трейдинг е работодател, който предоставя равна възможност, и всички квалифицирани кандидати ще бъдат разгледани, без оглед на тяхната възраст, раса, пол, етнос, националност, религия, сексуална ориентация, инвалиден статус, или всяка друга характеристика, защитена от закона.

Предоставянето на лични данни е доброволно, тяхното обработване, ползване в процеса по подбор и съхранение ще се извършва в пълно съответствие със Закона за защита на личните данни. Линеа Трейдинг ЕООД в качеството си на администратор, гарантира пълна защита на личните данни.